Izdelava spletnih strani, že za 390 eur!

Želite svojo spletno stran?

Izdelujemo kakovostne, uporabniku prijazne spletne strani, z uporabo najmodernejših spletnih tehnologij.

 

Vaša stran lahko teče na priljubljenem CMS sistemu, kot je WordPress ali Joomla, kar vam omogoča, da lahko sami enostavno urejate vsebino svoje strani. Vsaka stran je tudi popolnoma prilagojena mobilnim napravam, tako da je doseg uporabnikov čimvečji, poleg tega pa to bistveno vpliva na rezultat v iskalnikih. Že od izgradnje naprej pa skrbimo za SEO optimizacijo iskalnikov, da je vaša stran kar se da visoko med zadetki v iskalnikih, kot so Google ali Bing.

Ko pa je vaša stran zgrajena, se zgodba ne konča. Še naprej skrbimo za gostovanje, vzdrževanje vaše strani, redno posodabljanje ter zaščito. Če potrebujete pomoč, pa smo vam vedno na voljo le en klic ali e-sporočilo stran.

Poskrbimo za vse tehnikalije!

Gostovanje

Gostovanje in vzdrževanje

Vašo stran gostujemo na lastnih hitrih SSD strežnikih na optičnih povezavah. Skrbimo za varnost, redno posodabljanje sistema ter redno avtomatično arhiviranje podatkov.

SEO optimizacija

SEO optimizacija iskalnikov

Vašo stran optimiziramo že v fazi izgradnje za čimvišjo uvrstitev v iskalnikih. Z uporabo pravilne strukture in vsebine celotne spletne strani ter z drugimi triki dosežemo visoko uvrstitev.

Domene

Registracija
domen

Prepustite nam skrbi z registracijo, podaljševanjem in upravljanjem vaše domene. Uredimo vam tudi brezplačen prenos domene k nam.

E-pošta

Varna
e-pošta

Dostopajte do e-pošte od koderkoli tudi preko naše spletne pošte. Naši poštni strežniki so zaščiteni z avtomatsko protivirusno in anti-spam zaščito.

 • Hitra izgradnja

  Tipično CMS stran postavimo v roku treh dni do enega tedna.

 • Samostojno urejanje vsebine

  Vaša stran lahko teče na priljubljenem CMS sistemu, kot je WordPress ali Joomla, ki vsebuje administracijo (v slovenščini), kar vam omogoča, da lahko sami kadarkoli enostavno urejate vsebino svoje strani.

 • "Responsive" dizajn

  Vaša stran je popolnoma prilagojena mobilnim napravam - telefonom in tablicam, tako da je doseg uporabnikov čimvečji, poleg tega pa to bistveno vpliva na visok rezultat v iskalnikih.

 • SSL certifikat

  Na vašo stran brezplačno namestimo SSL certifikat, ki omogoča varno HTTPS povezavo. Tako bo vaša stran označena kot varna, kar tudi vpliva na višjo uvrstitev med zadetki iskalnikov.

 • Hitra in varna

  Spletna stran teče na naših hitrih SSD strežnikih preko optičnih povezav. Sistem se redno nadgrajuje ter avtomatsko redno arhivira, tako da ne pride do izgube podatkov.

Izdelava spletnih strani

Pa cena?

Cena se oblikuje za vsako stranko posebej, saj so želje zelo različne – od grafičnega dizajna, pa do vsebine oziroma količine podstrani in modulov. Vendar pa izgradnja tipične spletne CMS strani znese okvirno 400 eur. V kolikor potrebujete domeno, je cena le-te 19 eur letno, gostovanje in vzdrževanje spletne strani pa znaša 48 eur letno. Če potrebujete e-poštni predal, vam seveda uredimo tudi to. Cena predala je 1 eur mesečno, torej 12 eur letno, za 5GB prostora. Za kompletno storitev torej ponavadi odštejete manj kot 500 eur.

Pokličite nas (064 176 230) ali nam pišite (info@alinet.si) in skupaj bomo našli pravo rešitev!