Alinet spletne trgovine

Prijazna in polnofunkcionalna spletna trgovina.
Si jo želiš? Imamo odlično rešitev!

Spletna trgovina ni več težko dosegljiva, kot je bila včasih. Z modernizacijo smo prišli v čas, ko jo lahko ima praktično vsak. Imamo razvita orodja, ki nam pomagajo hitro in učinkovito zgraditi programske rešitve. In prav to nam tudi omogoča izdelavo ugodne spletne trgovine, ki je hkrati kvalitetna, hitra ter uporabniku prijazna!
Izkušnje nas učijo, kako čimbolj učinkovito pripeljati idejo do realizacije. Pri spletnih trgovinah je še kako pomembno, da odraža kakovost in profesionalnost, da nudi odlično uporabniško izkušnjo in da je že od same izgradnje pa do potrditve kupčevega naročila vse tako, kot mora biti.

Nudimo vam izgradnjo spletne trgovine, ki temelji na PrestaShop ali WooCommerce platformi. Popolna trgovina, pripravljena na prodajo, je lahko trenutno vaša že za 490€.

Spletna trgovina, ki jo uporabljate z nasmehom ...

 • Spletna trgovina brez omejitev, večjezična

  Brez omejitev števila artiklov, kategorij, strank, slik ali česarkoli drugega.
  V slovenščini, angleščini ali kateremkoli drugem jeziku hkrati! Enostavno prevajanje preko administracije.

 • Atraktiven dizajn

  Prvi vtis trgovine je zelo pomemben, zato izberemo atraktivno, a funkcionalno predlogo in ustrezne razširitvene module zanjo. Dodamo povezave na socialna omrežja, kontaktne obrazce, morebitne podstrani in drugo.

 • Velike možnosti razširitev, večinoma brezplačnih!

  Različni tipi plačil (kartice, ob povzetju, PayPal, kriptovalute...), dostave (sami si določite načine in ceno dostavljalcev), dodatnih modulov (piškotki, GDPR, povezave na socialna omrežja, ...) in mnogo drugih, večinoma brezplačnih razširitvenih modulov.

... medtem, ko mi skrbimo za tehnične detajle

 • SEO že od razvoja dalje

  Čimvišja uvrstitev v iskalnikih je ključna za uspeh. Zato upoštevamo dobre SEO prakse že od same izgradnje trgovine dalje. Naslovi, podstrani, kategorije, artikli... vse je urejeno za čimboljši SEO.

 • Domena, gostovanje, e-poštni naslov, HTTPS...

  Uredimo vam nakup, podaljšanje ali prenos domene, gostujemo trgovino na hitrih SSD pogonih za čimhitrejše delovanje, uredimo vam e-poštne predale, namestimo SSL certifikat za varno HTTPS povezavo...

 • Redno posodobljena in varna spletna trgovina

  Trgovino je treba tehnično vzdrževati, redno posodabljati in skrbeti za varnostne kopije podatkov in zaščito pred vdori. Zato vam po izgradnji nudimo vzdrževanje trgovine, tako da se lahko osredotočite na prodajo in zaslužek, nam pa prepustite tehnikalije.

Kako do vaše nove spletne trgovine v le treh korakih:

Vi ste tukaj

Spletne trgovine drugi korak
2.
Spletne trgovine drugi korak

Izdelava trgovine

Počakajte dan ali dva, da vam izdelamo vašo trgovino in jo nastavimo in uredimo po vaših željah. Nastavimo plačilne metode in možnosti dostave ter namestimo ustrezen dizajn.

Spletne trgovine zadnji korak
3.
Spletne trgovine zadnji korak

Trgovina je vaša in pripravljena

Trgovina je pripravljena, da vanjo vnesete kategorije in artikle (če nismo to za vas storili že mi v drugem koraku) in pričnete s prodajo. 

Trgovina je lahko trenutno vaša že za 490€.
V ceno je vključena izdelava spletne trgovine do pripravljenosti na prodajo.
Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.

Spletne trgovine Prestashop specialist WooCommerce developer